My Story

Az én történetem, hogy hogyan is építettem fel egy igencsak jól jövedelmező és hosszú távra szóló vállalkozást, nem egy mindennapi történet. Tarts velem a következőkben és ismerd meg, hogy miért is döntöttem pontosan emellett a vállalkozási forma mellett. Megismertetlek a kezdetekkel, hogy hogyan indultam el, milyen nehézségeim adódtak és végül hogyan oldottam meg őket.

startproject-forever-vagasi-aranka-1

Minden kezdet nehéz

Igen, mindig, amikor valamilyen új dologba fogunk, akkor – hacsak nem vagy egy igazán jó tervező – sok új szituációval és körülménnyel találkozunk. Egyiket könnyebb megoldani, míg más esetben nagyon átgondolt döntéseket kell hozni. Ez történt velem is amikor tanári állásomat feladva multilevel cégeknél hálózatépítő vállalkozásba kezdtem. Ezen a területen tizenhárom céggel dolgoztam együtt, míg rá nem találtam a mostani cégre, ahol kiteljesedhetek. Igen, jól olvastad a tizenhármat… és ezidő alatt az anyagi helyzetem sem volt valami rózsás. 

A megoldás

Az utolsó 100 Forintomból vásároltam meg a Forever cég katalógusát és megkezdtem a munkát. A Forevernél sokkal könnyebben és gördölékenyebben ment a munka, mint azelőtt, valahogy azt éreztem, hogy MEGÉRKEZTEM, végre a HELYEMEN VAGYOK.

Férjemmel, Kovács Andrással közösen építjük a vállalkozásunkat, melybe nagy örömömre a gyermekeim és a menyem – Kovács Xénia, Kovács Virginia, Valkai Anett és Kovács Botond – is bekapcsolódtak jelentős sikerekkel. 

Családi vállalkozásban gondolkodunk, de ez a vállalkozás lehetővé teszi, hogy a családtagok kreatívan és szabadon éljék az életüket.

Ha végigolvastad a történetemet és idáig eljutottál, akkor már megfogalmazhattad Magadban, hogy ehhez a munkához – és általában a SIKERHEZ – kitartás kell. Nem is kevés.

startproject-vagasi-aranka-forever-kovacs-virginia-15

Egy fontos tanács

Én a kitartást a sportnak és a családom teljes támogatásának is köszönhetem, de Te is majd megtalálod az életedben azokat a pontokat, amikért megéri kitartónak lenni és sikeressé válni.

A tanácsom az lenne, ha keresed az életedben az értéket, egyúttal a problémáidra a válaszokat és a megoldásokat, akkor nagyon fontos, hogy az erősségeidre koncentrálj. Amennyiben tisztában leszel a képességeiddel, mi is passzol Hozzád a leginkább, akkor nyílt utad lesz: hogy arra tudj fókuszálni, ami igazán fontos számodra.

Csapatunknak és a magas színvonalú mentorálásnak köszönhetően segítünk megkeresni az erősségeidet, illetve elérni a céljaidat.

Még egy jó hír a jövőre nézve...

A felépített hálózatrendszer és vele együtt a siker továbbörökíthető.

A családunk támogatása több szempontból fontos, mert a Forever cég lehetővé teszi a kiépített kapcsolatok, illetve a hálózat megöröklését a családtagjaink számára, így gyermekeinkek egy igazán jól jövedelmező munkát és ezáltal biztos JÖVŐT tudunk biztosítani.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

Mentorprogramunk, csapatunk minden segítséget megad, hogy egy rugalmas, kötetlen és költséghatékony üzletet építs ki és hogy TE elérd a céljaid.
Ismerj meg minket!